Володимир Зеленски е довела до това маските относно това кой

...
 Володимир Зеленски е довела до това маските относно това кой
Коментари Харесай

Атанасов: Маските паднаха, Радев защитава Русия

 Володимир Зеленски е довела до това маските по отношение на това кой пази съветските ползи, да паднат. Това разяснява в коридорите на Народно събрание съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов.

" Паднаха някои маски. Ние и българската общност знае какъв брой мъчно съставихме това държавно управление, само че през вчерашния ден се видя какъв брой извънредно значимо е това България да има постоянно държавно управление. И това го споделям на фона на изявената позиция от президента Радев, който през вчерашния ден ясно се нарежда на страната на Русия ", не спести рецензии във връзка с президента националният представител.

Той разяснява и настоящите разминавания сред сътрудниците, крепящи кабинета - ГЕРБ и ПП/ДБ " Разумното би било и се веселя, че господин Борисов е узрял за това, да седнем на масата двете политически сили и да забележим цялата картина в страната, с цел да намерим най-хубавите кадрови решения, а не да се вършат по кьошетата. Защото ние сме страната на изтеклите мандати , не може да се чака от тези хора да си правят добре работата. "

Атанасов засегна и тематиката с идната военна помощ за Украйна - тя по никакъв метод нямало да засегне качествата на българската войска, преповтори позицията на държавното управление той.
 Радев желае да чува
Радев желае да чува " мир ", Зеленски - А какво ще кажете на Путин като пристигна при вас?

Каквото и да имате, би било недостатъчно
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР